Ons DNA

Onze visie

Voor elke interieurwens een op maat gemaakte oplossing, waar iedereen gelukkig van wordt. 


Wij van Vadain én onze raamdecoratie maken het verschil. We doen dat op eigen wijze: met oogstrelend vakmanschap, werkgeluk, met passie en liefde. Want wat met liefde gemaakt wordt, krijgt juist aandacht. En met die aandacht krijgen we veel moois voor elkaar.

Onze kernwaarden

Hand in hand voor groei 
Samen vormen wij een organisatie waarin iedereen meetelt en bij kan dragen. Wanneer we samenwerken zijn we op ons sterkst. Vadain Academie draagt bij aan deze inclusieve cultuur. 

 

Wendbaar zijn om productief te blijven 
Groei gaat zelden in een rechte lijn, maar we weten als één organisatie waar we heen willen. Door naar elkaar te luisteren en te ontdekken wat nodig is en te leren van elkaar houden we koers richting ons doel. 

 

Gedreven en vernieuwend in meerwaarde 
We willen onze klanten blijven verrassen. Samen kijken we continu hoe we vernieuwend kunnen blijven. Bijvoorbeeld met nieuwe producten, bijvoorbeeld met goede diensten (zoals ICT-oplossingen) en natuurlijk met gezonde klantgerichtheid. 

 

Duurzaam doen is van waarde voor morgen 
Wat we doen, dat doen we steeds duurzamer. Dat gaat van het verduurzamen van onze collectie met gerecyclede materialen, dat gaat ook over goed werkgeverschap en gezond, vitaal werknemerschap.

Onze ontwikkelcultuur

Wat ons bijzonder maakt zijn onze medewerkers. Zij staan voor wat we doen. Voor onze kwaliteit, voor het plezier dat je terugziet in onze producten, onze service en leveringen.  

 

We vinden een cultuur waarin iedereen meetelt en bij kan dragen belangrijk. We nodigen iedereen uit om steentjes bij te dragen. Met plezier, met kennis, met nieuwe inzichten. We waarderen jouw inzet en stimuleren je om je op een prettige manier te ontwikkelen. Want als jij groeit, dan groeien wij. 

 

We werken aan een omgeving waar je de ruimte krijgt. En aan een sfeer waarin jij je veilig voelt om feedback te geven. Bijvoorbeeld wanneer je denkt dat iets beter of anders kan.

Facts: 6 x Vadain

1. Wat Vadain doet


Vadain designed en ontwikkeld op maat gemaakte zachte raamdecoratie. Hiernaast ontwikkelen we complete concepten voor wederverkopers uiteenlopend van bestelsystemen, logistieke netwerken, instore concepten, online applicaties en marketing ondersteuning. Vadain ondersteund haar klanten in de gehele keten. Dat doen we internationaal, van Australië tot Noord-Amerika en alles wat daartussen zit.

Daarnaast bieden we een prettige, uitdagende, internationaal georiënteerde werkplek voor onze medewerkers. Hier ervaar je respect, werkplezier en kan talent groeien.

2. Onze visie
3. Een werelds bedrijf met korte lijnen
4. Onze ‘why, how, what’
5. Op het snijvlak van tal van disciplines
6. Belangrijker dan werk alleen