Trainen en leren

Doe het op jouw manier

Trainen, leren: je doet het op jouw manier. Motivatie komt van binnenuit, dus als jij je wilt ontwikkelen dan kan dat bij Vadain. Haal het beste uit jezelf, vandaag en morgen. Je fit voelen, vol energie en gemotiveerd de dag tegemoet gaan. Blijven leren, ontwikkelen en groeien, zowel in je werk als privé, daar gaat het om!

Waar wil je beter in worden of waar wil je meer over weten? Er zijn tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je ziet ze hieronder op een rij:


  • moi: onze vaste partner voor het online trainingsaanbod
  • Coaching
  • Maatwerk: kies een cursus of opleiding die past bij jouw wensen en ambitie
  • Ik, jij én wij Vadain (ELLLA)
  • Veiligheid en preventie (BHV)


De mogelijkheden

moi


Op dit moment werken we samen met een vaste partner voor het online trainingsaanbod: moi. moi is er voor iedereen in de mode-, interieur-, tapijt- en textielindustrie. De modinettes van Vadain kunnen een training kiezen van moi. Op het gebied van (mentale) gezondheid, financiën en leren & ontwikkelen helpt moi je graag op weg. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over focus en concentratie in je werk of praktische informatie over je pensioen.

Coaching
Maatwerk
Ik, jij én wij Vadain (ELLLA)
Veiligheid en preventie (BHV)

Leestips

Bij Vadain Academie komen we samen om onze kennis te vergroten en te delen. Je kan een opleiding of cursus gaan volgen. Je kan je natuurlijk ook laten inspireren door het lezen van boeken of columns of het luisteren van een podcast. Je kennis en je blik worden breder.